Остра реакция срещу Ива Митева изрази в своя профил в социалната

...
Остра реакция срещу Ива Митева изрази в своя профил в социалната
Коментари Харесай

Николай Радулов: Ива Митева притежава рядко нахалство и дебелокожие!

Остра реакция против Ива Митева изрази в своя профил в обществената мрежа Николай Радулов.

 

" Ива Митева е е основателят за свалянето на Никола Минчев като ръководител на Народно събрание ", написа Радулов и предизвести, че план, в който взе участие Митева, е авансово жертван.

 

Радулов изнася и секрети от кухнята на Има Такъв Народ - Ива Митева оглавила дива котка против Никола Минчев, тъй като от ГЕРБ ѝ дали обещание да я направит или председател на Народно събрание или министър-председател на едно ново държавно управление. Тя приела, а след това се обърнала против всички, които подкрепили свалянето на Минчев. " Видях по какъв начин по време на митинга против безумното събаряне на Никола Минчев беше побледняла и умряла от боязън и си уреди да я закарат у дома с кола за спешна помощ ", написа още Радулов. 

Ето цялостния текст на Николай Радулов:

" Ива Митева има рядко безсрамие и дебелокожие. От началото на 47-то Народно събрание убеждаваше мен и други депутати от Има Такъв Народ, че би трябвало да напуснем Има Такъв Народ, че не ни ценят и ни употребяват, че ни карат да натискаме копчетата без лично мнение. Когато напуснахме внезапно се обърна и ни упрекна че сме предатели.

Ива Митева е основателят за свалянето на Никола като ръководител на Народно събрание, тъй като хората от ГЕРБ я бяха убедили че ще стане или ръководител на Народно събрание или министър-председател на едно ново държавно управление. Прекрасно знаейки аргументите, заради които напуснахме парламанетарната група, обществено ни обвиняваше че сме се продали за пари, постове и места в листите на Политическа партия.

Не можеш непрестанно да интригантстваш и лъжеш безнаказано. Видях по какъв начин по време на митинга против безумното събаряне на Никола Минчев беше побледняла и умряла от боязън и си уреди да я закарат у дома с кола за спешна помощ. Проект, в който взе участие тя е авансово жертван! "

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР